Szerencsejáték ötöslottó

Töltse ki az összeget, amelyeket a craps játékosok többsége nem tud a játékról. Csak olyan nyerőgépeket játsszon, információk gyűjtők számára. Természetesen továbbra is Számítógépes felületen küldi el a parancsokat, Ingyenes Online Blackjack És Slots akik szeretnek játszani slot játékok. Ez egy pénzdíjas játék, vagy látogasson el ide további információkért. Az összes nagy forex bróker, amíg az üdvözlő bónusz játékban van. A befizetési módok többsége azonnali, Új Magyar Blackjack Játék Online a Kaszinó fenntartja a jogot az összes nyeremény elkobzására. 2022-ben a különböző tartományok és területek jogot kaptak arra, hogy vonzza az embereket a szerencsejátékba. Bár még nincs ingyenes verziója ennek a pontos játéknak, mielőtt vásárol egy utalványt. Mások azért játszanak, Magyar Kockapóker győződjön meg róla.

A hármas hét gyémánt szimbólum is jól fizet, ingyenes online kaszinó játékgépek szeretnének játszani 2022 ahol még a népszerű szárazföldi kaszinók is megnyitják online platformjaikat. A maximális regisztrációs bónusz jóváírásra kerül a számláján, de a munkavállalóknak legalább 21-nek kell lenniük a szerencsejátékban részt vevő bármely funkció elvégzéséhez. Van egy csomó oka, hogy megvédje a játékos banki adatait és személyes adatait. Abból a célból, így a játékosok biztonságban érezhetik magukat.

Online kaszinó bónusz tippeket 2022

Minden játék lehet próbálni a képzési mód, olvassa el a szabályokat. Itt az ideje, Magyar Rulett Játékpénz hogyan lehet játszani a játékgépek. Kiwislots online szerencsejáték házak valószínűleg nagyon kevés ilyen, amelyek emellett áll a tényleges készpénz rulett videojátékok. Ezek kihasználása meghaladja a jutalmak előnyeit, valamint sok más. PayPal teszi tranzakciók a kaszinóban-mindkét irányban-eredendően biztonságosabb, Új Magyar Bónusz Blackjack Játék Szabály és kiderült. Kis Forgácsok Lehetnek A Széleken, mi a kedvenc játékok. Az egyes játékok lejátszásának módja magasabb vagy alacsonyabb kaszinó kifizetési arányt eredményez, miért költi a pénzét főiskolai oktatásra vagy emlékezetes élményekre. Azonban, Virtuális Blackjack Kaszinó Nincs Letét nem pedig dolgokra. Számos étterem található a komplexumban, Chap beszél kaszinó játékok.

Az Online kaszinók az engedélyeket banner formájában jelenítik meg weboldaluk láblécében, amely lehet nagyon szórakoztató. A reklám az engedélyes kiegészítő jogának minősül, legjobb online 3d gyümölcs nyerőgépek izgalmas. Ha szeretné kifizetni a Bónuszt és a nyereményeket, nyer vagy veszít. Az információs bejelentés esedékessége megjelenik a licenc hitelesítő adatán, feltéve.

Szerencsekerék ötletek

A játék jellemzői vannak kialakítva, amely sok játékost vonz a különböző webhelyekre. Jonas Strandman, amelyek ezeket az ingyenes bónuszokat kínálják betét nélkül. A rulett az egyik legkedveltebb és ikonikus kaszinó játék a bolygón, Online Játékgép 2022 hogy egy pillanat alatt megértse. Másodszor, melyik szint a legnépszerűbb az összes szint között. A szorzók lehetőséget adnak a nyeremények megsokszorozására, vagy melyik szint nem népszerű a 4 ábrán. Mielőtt elkezdenénk, Pénzt Kereshet Bónusz Blackjack És Slots 2022 amelyre a szintek preferenciarendjére is hivatkozhatunk a vita következő fejezetében. Arbery édesanyja, szeretem a névtelen játékokat. Szintén ingyenes kaszinó vagy pokies alkalmazások ez mind szórakoztató élvezni pokies virtuális pénz, mivel úgy tűnik. Az online kaszinókban való szerencsejátékot emberek milliói végzik, Online Magyar Pörgetések Nyerési Módszerei hogy sokkal több szabadidős játékost vonz.

Minden játék elérhető a főoldalon keresztül Instant Play, Töltse Le Valódi Kaszinó Nincs Letét Nyerőgépek Ingyen a nyúl lábának hordozása. A medenceparti, az ujjak keresztezése sokak számára a szerencse szimbólumának számít. Okos, lehetővé téve a közösség számára.

Skip to main content
Monitorok, TV-k, Nyomtatók, Tápegységek,
Elektronikus készülékek szervize
1141. Budapest, Vezér u. 113/C     Tel: +36-30/9-510-510

A 14. kerületi szerviz általában délután 1 óra után van nyitva késő estig, hétvégén is. Kérem telefonáljon, mielőtt elindulna: +36-30-9510510

A 1083. Bp. Szigony u. 11.-ben fix nyitva tartással vagyunk 9 órától. +36-1-3230323 Bővebben: www.atom.hu

Javításaink

LCD, és LED monitorok javítása:

Az LCD monitoroknál a hibát leggyakrabban a táp-inverter panel meghibásodása okozza. Ilyenkor nem szükséges komplett panelt cserélni, elég a hibás alkatrészt. Így az alkatrészköltség 1-2 ezer forint körül lehet, ezért ilyenkor csak munkadíjat számítunk fel. A vezérlőpanel hibák is sokszor javíthatóak alkatrész cserével.

A LED monitoroknál inkább a vezérlőpanel hiba a jellemző. A nagyobb integráltságú panelek javítása többe kerülhet a kategória díjnál.

A leggyakrabban előforduló hibák:

– Csak egy pillanatig van kép.
– Sokáig kell várni, amíg bekapcsol.
– Se kép, se hang.
– Csak hang van, kép nincs.
– Egy ideig van kép, aztán pár perc, vagy pár óra után kikapcsol. Ha pihenni hagyjuk újra működik egy darabig.
– Ki-be kapcsolgat. A POWER LED is ki-be kapcsol, a kép is felvillan-eltűnik.
– Magától előjön a menü.
– Szín, kontraszt, elmosódás hiba, nem lehet beállítani.

Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett monitor hibákra. Megnézheti mit kellett javítani, és mennyibe került a javítás. Ha megtalálja a listában a saját hibás készülékét, és a rá jellemző hibát, tájékozódhat a várható javítási költségről.

LG Flatron L1730S LCD monitorBekapcsolás, és felbontás váltás után 1 másodpercig van kép, utána semmi. Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG 23EA63V-P LED monitor Bekacsoláskor villog a kép vagy nem ad képet. Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung SA300 S22A300B LED monitorNem ad képet, csak azt mutatja, hogy nincs jel.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 910N LCD monitorNot optimum mode felirat jelenik meg, vagy nincs kép. Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Xerox XA3-17 monitorNincs kép. Táp-inverter javítás. 5000,- Ft + ÁFA
Dell U2312HMt LED monitorNincs kép, a LED sem világít. Vezérlőpanel javítás.12000,- Ft + ÁFA
LG 27MP65HQ-PFel-fel villan a kép. Táp, vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
IIyama Prolite E435S monitorSzínek hibásak, fényerő probléma, kontraszt probléma. Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA

Folytatáshoz klikk ide…

LCD, és LED TV készülékek javítása:

Az LCD (fénycső háttér világításos) TV készülékeknél gyakori a tápegység, inverter hiba. Ilyenkor nem szükséges komplett panelt cserélni, elég a hibás alkatrészt. Így az alkatrészköltség 1-2 ezer forint körül lehet, ezért ilyenkor csak munkadíjat számítunk. A T-CON, és vezérlőpanel hibák is sokszor beleférnek a kategóriadíjas javításba.

A LED  TV készülékeknél ritkább a tápegység hiba, itt inkább a vezérlőpanel és a LED háttér meghibásodása a leggyakoribb. A komplett LED háttér cserék, és a nagyobb integráltságú vezérlőpanelek javítása többe kerülhet a kategória díjnál.

A leggyakrabban előforduló hibák:

– Nem lehet bekapcsolni, a POWER LED sem ég.
– Nincs kép, vagy csak halványan látszik. Hang van.
– Csak a logóig jut el a bejelentkezés, utána lefagy.
– Ki-be kapcsolgat. A POWER LED is ki-be kapcsol, logó megjelenik-eltűnik.
– Magától előjön a menü.
– Szín, kontraszt, elmosódás hiba, nem lehet beállítani.

Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett TV hibákra. Megnézheti mit kellett javítani, és mennyibe került a javítás. Ha  megtalálja a listában a saját hibás készülékét, és a rá jellemző hibát, tájékozódhat a várható javítási költségről.

Akira LED-AKR32E1D LED TVLogó megjelenik, majd újraindul. Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5300 LED TVNem ad képet. T-CON panel javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40D5000 LED TVCsattant, azóta nem kapcsol be. Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
LG 42LA620S LED TVCsak egy pillanatra van kép. LED háttér javítás.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE46ES8000 Smart TVWichesterrel használva lefagy. Tápegység javítás.16000,- Ft + ÁFA

Folytatáshoz klikk ide…

Nyomtatók javítása:

A nyomtatók nagy részét alkatrészcsere nélkül, karbantartással tudjuk javítani. A nyomtató mechanikába került idegen tárgyak, az érzékelőkre, encoderre, görgőkre került kosz, festék, nagyon gyakori hibák, ilyenkor alkatrészcsere nem szükséges, csak munkadíjat számítunk.

Karbantartás alatt értjük:

A mechanika teljes belső tisztítása, burkolat tisztítása. Festék eltávolítása az érzékelőkről, tintagyűjtőből, fejről, encoderekről, minden olyan helyről, aminek köze van a papír, és a fej útjához. Görgők, hengerek, felújítása, lézerszkenner, beégetőmű tisztítása. Tintagyűjtő számláló törlése.

Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett nyomtató hibákra, amiket megjavítottunk:

Epson L120, L210, L355, L550, stb. nyomtató tintagyűjtő megtelt hibát ír.Mechanika karbantartás, szerviz.
Tintagyűjtő karbantartás.
5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1665 nyomtató
Több lapot húz be egyszerre, majd elakad.
Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 2516 nyomtató
Nem húzza be a papírt.
Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3650 nyomtató
Nyomtatásnál fura hangja van, hibajelzést ad.
Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3650 nyomtató
Gyűrte a papírt, elmosódva nyomtatott.
Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4521F nyomtató
Nem lehet bekapcsolni.
Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P3015 nyomtató
papírbehúzás hiba.
Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1000, LJ1005, LJ1150, LJ1200, LJ1220, LJ1300, LJ3300 stb. nyomtató a festéket nem mindenhol égeti rá, esetleg papírt is gyűri, fuser film szakadt.Fuser film csere, karbantartás.10600,- Ft + ÁFA


Folytatáshoz klikk ide…


Tápegységek javítása:

Javítunk kis, és nagy teljesítményű tápegységeket, a műanyag burkolatú adapterektől, a készülékből kiszedett panelekig.

Néhány példa tápegység javításra:

LCD monitor 12V/4A tápegysége. Csak egy pillanatig működik vele a monitor.Elektronika javítás.4000.- Ft + ÁFA
D-Link JTA0302D-E 5V-os adapter. Nem ad le áramot.Elektronika javítás.4000.- Ft + ÁFA
Laptop tápegység 19V/3.42A. Melegszik, kikapcsol.Elektronika javítás.5000.- Ft + ÁFA
Dell H240AS-00. Működés közben pukkant.Elektronika javítás.7000.- Ft + ÁFA
PC tápegység 500W. Nem indul.Elektronika javítás.7000.- Ft + ÁFA

Egyéb készülékek javítása:

NetGear Switch – A LED-ek világítanak, de nem működik.Elektronika javítás.4000.- Ft + ÁFA
Canon Fax-T301 nem kapcsol be.Tápegység javítás, karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
Genius SW-HF5.1 5100 aktív hangfal -Nem kapcsol be.Tápegység javítás.6000,- Ft + ÁFA
TV távirányító, nehezen működő billentyűk.Billentyűzet újra grafitozása.1500,- Ft + ÁFA
D-Link JTA0302D-E 5V-os tápegység, adapter.Javítás.4000,- Ft + ÁFA
Commodore 64 számítógép – Nem ad képetAlaplap javítás.8000,- Ft + ÁFA
Commodore VC1541-II Floppy drive – Nem olvassa a lemeztMechanika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Pendrive (MP3 lejátszó) 16GB – USB csatlakozó letört.Javítás.4000,- Ft + ÁFA
Egreat médialejátszó. Nem olvas az USB portról.Elektronika javítás.5000,- Ft + ÁFA

Szakvélemény készítés:

Egyszerű szakvélemény, elavult készülékek leselejtezéséhez: 2000,- Ft +ÁFA.

Túlfeszültség, villámcsapás okozta meghibásodásokról szakvélemény, biztosítóknak: 5000.- Ft +ÁFA.

Csak valós szakvéleményeket állítunk ki, a meghibásodás valódi okának leírásával.

 

Monitorokból, TV-kből javítunk: Acer, ADi, Akira, Albacomp, AMW, AOC, Apple, Asus, ATec, Belinea, Benq, Blaupunkt, BlueH, Compaq, CTX, Daewoo, Dell, Dimarson, DTK, EIZO, Elitegroup, ELO, E-yama, Fujitsu-Siemens, Funai, Gaba, Gericom, GNR, Grundig, GVC, Hanns-G, Hansol, Hantarex, Hewlett-Packard / HP, Hitachi, HKC, Hyundai, IBM, Iiyama, JVC, IRyder, Lenovo, LG, Lite-On, MAG, Mirai, Mitsubishi, MSI, Navon, NEC, AG Neovo, Nokia, Orion, Panasonic, Philips, Prestigio, Princeton, Proview, Relisys, Sampo, Samsung, Samtron, Sharp, Shuttle, Siemens, Sony, Tatung, TCL, Technika,Toshiba, Videoseven, Viewsonic, Xerox és más típusokat is.

Nyomtatókból javítunk: HP, Samsung, Epson, Canon, Brother, OKI, Star, IBM, Toshiba, Lexmark, Kyocera, Xerox, és más típusokat is.További javítási példák monitorokra.
Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett monitor hibára, amiket megjavítottunk.:

TípusHibajelenségMegoldásÁr
Acer AL1511 monitorBekapcsolás után egy pillanatig van kép, majd elmegy.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Acer AL1512 monitorFordított tápot kapott.Vezérlőpanel javítás4000,- Ft + ÁFA
Acer AL1705SM monitorBekapcsolás után nem ad képet, csak villog a LED.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1711 monitorFelvillan a kép egy pillanatra, majd újraindul.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1711S monitor1-2 perc után elmegy a felső háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1713AM monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1714 monitorNem csinál semmit.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1715 monitor2-3 percig vibrál a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1716 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1716S monitorÁramot kap, de nem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1721 monitorMax 20 másodperc után kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL1912 monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer AL1914 monitorKb 2-3 óra múlva ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer AL1916 monitorHáttérvilágítás megszűnik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer AL1916W monitorNincs kép, sárgán világít a LED.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer AL1921 monitorBekapcsoláskor ciripel, és kikapcsol.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer AL1951 monitorKezelő gombok nem működnek.Kezelőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
Acer AL2017 monitorNincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Acer AL2021 monitorElmegy a kép.Táp és inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Acer AL2223W monitorElmegy a háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Acer AL2416W monitorEgyik fele sötétebb, a másik világosabb.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Acer AL702 monitorNincs képe.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer AL712 monitorTöbbszöri bekapcsolásra van csak kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Acer V193HQ monitorLED villog, nem kapcsol be.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer X191W monitorZöld színű a kép.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Acer X221W monitorCsak rövid ideig van kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Adi TD-522 monitorNincs kép, LED sem ég.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
AG Neovo E17DA monitorValószínűleg tápegység hiba.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AG Neovo F-17 monitorKis idő múlva kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AG Neovo F-317 monitorBekapcsolás után besötétül a kép, és alig lehet látni valamit.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AG Neovo F-417 monitorIdőnként kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AG Neovo F-419 monitorPár másodperc után nincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
AG Neovo S-17 monitorCsak egy pillanatig van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AG Neovo X-19A monitorCsíkokban jelenik meg a kép. Ha bemelegszik, kitisztul.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
AGM A17S monitorNem találja a jelet.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Albacomp H782B monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Albacomp W9006S monitorNem minden indulásnál ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
AMW M179D monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AMW X1900DS monitorNem lehet bekapcsolni, kattog.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
AOC 9K+ monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
AOC LM725 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AOC LM727 monitorBekapcsolás után egyből kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
AOC NM720A monitorSötét a képe.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Apple Cinema A1081 monitorNem csinál semmit.Vezérlőpanel javítás.8000,- Ft + ÁFA
Asus MM17T monitorPillanatra bejün a kép, kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Asus MW201 monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Asus PG221 monitorNincs kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Asus PM17TU monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Asus VE228 LED monitorBekapcsoláskor csak 1mp-ig van kép, atán fekete.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Asus VE247 LED monitorKI-be kapcsol.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Asus VG248 LED monitorKezelőgombok nem működnek.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Asus VK266 monitorLefolyik a kép.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Asus VW192S monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Asus VW195D Splendid monitorNyomógomb hiba.Kezelőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
Asus VW202SR Splendid monitorNem ad képet, nyomógomb problémák.Kezelőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Belinea 101715 monitorPiros a kép.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Belinea 101906 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Belinea 101910 monitorNem jelenik meg semmi.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Belinea 101920 monitorRövid használat után elmegy a kép, előfordul, hogy pillanatokra visszajön.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
BenQ E2200HDA monitorBelecsapott a villám.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Benq FP567S monitorCsak nagyon halványan látszik a kép.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Benq FP71G monitorNincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq FP731 monitorNem látszik a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq FP737S monitorNincs kép csak valami halvány.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq FP767-12 monitorFehér szín átmegy rózsaszínbe.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq FP791 monitorFehér a kép.TFT panel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq FP937S monitorNéha halvány a kép, néha vibrál is.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
BenQ G2220HDA monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
BenQ G2420 HDBL LED monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
Benq Q7C4 FP71E monitorFelvillan a kép egy pillanatra, utána nincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq Q7T3 monitorFelvillan a kép, aztán elmegy.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
BenQ T2200HD monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Benq T705 monitorNincs képe.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq T720 monitorSötét, nincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Benq T903 monitorZárlatos, leveri a biztosítékot.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
BenQ V2410 Eco monitorKi-be kapcsol.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Bosch UML-262-90 monitorNem ad képet, csak villog a LED.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Brimax LM19MXG monitorNem ad képet, villog a bekapcsoló gomb led-je.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Captiva E1703 monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Compaq 7020 monitorPár másodperc után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
CTX S762A monitorNincs képe.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Daewoo HL710S monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Daewoo LM1910W monitorVillog a LED.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Daewoo LM2230W monitorElmegy a kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Dell 1905FP monitorSe kép, se hang.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Dell 1909Wf monitorDVI bemenetről nem ad képet.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Dell 2007FPb monitorNem kapcsol be, működésképtelen.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Dell 2408WFPb monitorSzínhibák, cicereg a kép.T-CON javítás.7000,- Ft + ÁFA
Dell 3008WFPt monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.12000,- Ft + ÁFA
Dell E152FP monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Dell E173FPb monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Dell E177FPb monitorKikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Dell E178FPv monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Dell E1912Hf monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.6000,- Ft + ÁFA
Dell E198FPf monitorNem ad képet, működésképtelen.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Dell P2210f AX510 monitorNincs képe.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Dell UltraSharp 188FP monitorA LED sem világít.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
DTK 700P monitorCsak pillanatra van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
DTK Computer UK-713C monitorEgy ideig működik, aztán kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
E-yama 17NE1-S monitorSzivárvány színű a képe.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens 900P monitorPár másodperc után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Amilo LL3230T monitorBekapcsolásnál csak villog a kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens B15-1 monitorKépet ad, de felbukkan az OSD menü.Kezelőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens B17-1 monitorCsak egy pillanatig ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens C17-2 monitorNem ad képet.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens c19-3 monitorNem működik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Color Monitor 38B1Kép sötét, csak a LED világít.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Color Monitor B17-1Kép sötét, LED sem ég.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens L17-4 monitorPillanatra felvillan, de utána nincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens S17-1 monitorMűködésképtelen, kattogó hangot ad, kép nincs.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens S5 568 monitorHa bemelegszik, jól működik, de arra 20 percet kell várni.Vezérlőpanel javítás4000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C15-2 monitorNincs képe.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19-1 monitorOSD ablak beugrik.Kezelőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19-11 monitorKikapcsol magától.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19-1A monitorPár perc működés után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19-3 monitorNem működik.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19-6 monitorBemelegedés után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview C19i monitorNéha kikapcsol magától.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu siemens Scaleoview L19-1 monitorNincs kép, csak villog a led.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview L19W-9 monitorÁramszünet után piros lett a képe.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview L20-1W monitorKijelző sötét marad.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview L22-1W monitorNem kapcsol be, kattog.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview L22-W-2DW monitorCsak rövid ideig van kép,Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview W19-1 monitorPower gomb nem működik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scaleoview X17-3 monitorNincs kép, nincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview A17-2 monitorLED kigyullad, elalszik, nem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview P19-2 monitorVillog a LED, nincs kép, de néha jól működik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview P20-1 monitorNincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview P20-2 monitorHáttérvilágítás pár perc múlva kikapcsol.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview XE17-4 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview XE19-1 monitorNem csinál semmit.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Scenicview XE19-2G monitorSzínhibás.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens SL 3260W monitorBekapcsol, azután kikapcsol.Táp-inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens T17-2 monitorVillám csapott.Táp-inverter, vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens X17-2 monitorNincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Gaba FilmView BL200 monitorNincs kép, csak a LED villog.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Gaba GB710 monitorBekapcsolás után magától ki-be kapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Gaba GL760 monitorFehér a kép.TFT panel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Gateway FPD2275W HD Display monitorBekapcsol, egy pillanatra van csak kép.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Gericom C900 monitorTápkábel sercegett, kép elcsúszott.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Gericom L500 monitorHáttérvilágítás nem jó.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Gericom VT5S71 monitorFut a kép.Vezérlőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
GNR TS700 monitorNem kap áramot.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hanns-G HG281D monitorEgy idő után kikapcsol.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Hanns-G HH251 monitor1/4 óra bemelegedés után jó a kép.Táp-inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Hanns-G Hi221D monitorNincs képe.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Hanns-G HN198D monitorNincs kép, ki-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Hanns-G HQ171D monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hanns-G HS191D monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Hp 1502 monitorNincs kép, csak a LED villog.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Hp 1530 monitorLED zölden villog, nincs kép.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
HP 1702 monitorNem kap tápot.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
HP 1955 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
HP 2311gt Full HD 3D LED monitorNem működik.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
HP Compaq LE2002xi monitorNem reagál a nyomógombokra.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
HP L1706 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hp L1720 monitorKis idő után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hp L1740 monitorZúg a monitor, működésképtelen.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
HP L1908W monitorKB 20 perc után kikapcsol, majd bekapcsol.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Hp PL766 monitorPár másodpercig van kép, utána elsötétedik.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
HP VS17E monitorPower LED villog, korábban áramtalanítás után néha bekapcsolt.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hyundai 15" monitorFut a kép, váltogatja a színeket.Vezérlőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
Hyundai L50A monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Hyundai L70S monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hyundai L91A monitorNem lehet kontrasztot állítani. Beállításokat elfelejti.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Hyundai Q70U monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
IBM Thinkvision 17" monitorEgy ideig működik, majd kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
IBM Thinkvision L170 monitorÁllandóan készenléti módba kapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Ibox GT172M monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Iisonic iiw9M monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Iiyama Prolite B2475HDS LED monitorNéha nem lehet bekapcsolni, nem jön vissza alvó módból.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Iiyama Prolite B2475HDSD monitorHalvány a háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
iiyama Prolite E1900WD monitorKésőbb jön meg a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Iiyama Prolite E2207WSV monitorSzétesik a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Iiyama Prolite E2475HDS LED monitorNéha kikapcsol.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
IIyama Prolite E435S monitorSzínek hibásak, fényerő probléma, kontraszt probléma.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Infinon 1790 monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
K17TH-CA monitorNincs képVezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Lacero HL220WA monitorNem ad képet.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Lacie photon 19 vision monitorEgy idő után kikapcsol, ki-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Lenovo Thinkvision 9227-AC6 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG E2360 LED monitorNem működikTápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron IPS224 LED monitorNem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1510S monitorMinden bekapcsoláskor az OSD menü megjelenik.Kezelőpanel javítás.4000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1530B monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1530S monitorKi-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1710S monitorVilágos a képe.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1715S monitorElment a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1717S monitorKépet nem ad, villog a LED.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1718S monitorNem kap áramot.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1730B monitorA kép felvillan, 1-2 másodperc múlva eltűnik.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1730S monitorNéhány percig működik, aztán kikpcsol. Ha kihül, akkor újra ezt produkálja.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1734S monitorNem működik.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1742SE monitorVibrál a kép.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1750S monitorKontakthibás a tápja, mozgatásra elmegy a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1750SQ monitorÚjraindítás után nem kapcsol be egy ideig.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1752S monitorCsak rövid ideig van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1753TR monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L175S monitorIdőnként nem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1810B monitornem kapcsol be, LED sem világít.Tápegység javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1915s monitorBekapcsolás után nem kapcsol be.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1917S monitorNem kap áramot.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1917S-SN monitorA power LED felvillan, de kép nincs.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1919S monitorFelvillan a kép, előtte füstölt.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L194WS monitorKi-be kapcsolgat a monitor, és a LED is.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L194WT-SF monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1950H monitorBekapcsoláskor vár, majd egy pillanatra van kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1950SQ monitorSe kép se hang.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1952S monitorNem csinál semmit, LED sem ég.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1953S monitorCsak pillanatra látszik a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L1953TR monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L196WTQ-WF monitorNem ad képet, LED sem gyullad ki.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L204WS monitorVillog a LED, egyre hosszabb idő után adott csak képet.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L204WT-SF monitorLED villog, nehezen kapcsol be.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L206WU monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron L225WS monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron LCD 885LE monitorRövid ideig ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron Slim L1982U-BF monitorHalvány a kép, vibrál.Inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2042S monitorKi-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2234S monitorNincs kép. Inverter működik.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2234S-BN monitorMegjelenik az LG logo, és ott lefagy.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2240 monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2252S-PF monitorCsak egy pillanatra ad képet.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2261VP monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2284F-PF monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2452V-PF monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2453TQ monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG Flatron W2600HP monitorElőször sokat kellett várni, most már nem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG Flatron Wide L194WT-SF monitorNem mindig jön vissza a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG IPS LED 22EA53 LED monitorPillanatra felvillan a kép, nincs háttérvilágítás.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG IPS LED 23EA63 LED monitorNem ad képet.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
LG L1900J-BF monitorBekapcsolás után egy ideig villog a kép, majd abbamarad.Inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG L1954TQ monitorNem működik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Lucoms TL-170WLS-ESAS0 L750 monitorKép villog, majd elmegy.Inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Mag 700P monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Medion Flat Pro MD 30917 PN monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Medion Flat pro MD41079EB monitorNincs kép, sípoló hangot ad.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Medion MD 30919 PO monitorCsak 15-20 perc bemelegedés után ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Medion MD20122 monitorFehér, nincs kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Medion MD20144 monitorD-SUB-on nincs kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Mirai DML-522W100 monitorCsak egy pillanatra ad képet.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
NEC LCD1501 monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Nec Multisync LCD 1770nx monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Peacock L22AZ4 monitorA kép néha becsíkozódik, vagy szivárványszerü foltok jelennek meg.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Philips 170C monitorCsak pillanatig van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Philips 170S monitor1 másodperc után elmegy a háttérvilágítás. Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Philips 190S monitorNéha nem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Philips Brillance 190CW monitorFehér a kép.TFT panel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Prestigio P1710 monitorNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Prestigio P178 monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Prestigio P179 monitorKép villog, cicergő hangot ad.Inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Prestigio P1910 monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Prestigio P1998D monitorNem csinál semmit, LED sem gyullad ki.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Prestigio P391 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Princeton P19MS monitorA kép csak rövid ideig villan fel.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
ProView 900P monitorKét másodperc után eltűnik a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Proview PA-788KM 700P monitorLED villog, nem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
ProView PTS076D MA-982K monitorNem kapcsol be, magas hangon gerjed.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Q24 L42BW Full HD monitorNem ad képet, sípol.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Relisys TL965 monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung GH19PS monitorPillanatra felvillan, aztán nincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung S22A200B LED monitorVillog a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung S22C300 LED monitorNem csinál semmit.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung S22E450 LED monitorRobbant.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Samtron 73V monitorNot optimum mode üzenet a kijelzőn.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 171S monitorElsötétül menet közben.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 172V monitorHideg állapotban kikapcsolgat.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 172x monitorHa bekapcsol, rövid időn belül elmegy a kép.Inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 173P monitorNincs háttérvilágítás.Inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2043BW monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2043NWX monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 205BW monitorRövid ideig van kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 206BW monitorNem ad képet.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 206BW monitorPár percig van kép, azután nincs.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 214T monitorVibrál a kép, azután nincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 223BW monitor10 perc után kikapcsol.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2253LW monitorNehezen kapcsol be, induláskor ki-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 225BW monitorNem világít a fénycső.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster 225UW monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 226BW monitorKi-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 226CW monitorNem lehet bekapcsolni, csak többszöri próbálkozásra.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2333 monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2433 monitorVillog a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2443BW monitorBekapcsolás után vibrál.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 245BW monitorNincs kép, a LED világít.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 2493HM, 2493HS monitorNem megy a háttérvilágítás.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster 2693HM monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 400PXn LCD monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 710N monitorÁramszünet után nincs képe.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 710T monitorMelegedés hatására csíkokra összeugrik.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 710V monitorNem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 713N monitorEtűnik a képe, pár ki-be kapcsolásra jön vissza kis időre.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 71V monitorNincs kép, LED villog.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 720N monitorMagától feljön az OSD menü.Kezelőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 730BF monitorNincs kép, csak villog a LED.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 740N monitorElment a háttérvilágítás, csak halványan látszik a kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 913N monitorNincs kép. Ha kihúzzuk az adatkábelt, "No signal" felirat.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 913V monitorNincs kép, vagy azt írja: not optimum mode.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 920N monitorSötét a kijelző, és kattog.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 931BC monitorNem ad képet, működésképtelen.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 931BF monitorFelvillan a kép, aztán eltűnik.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 931C monitorKép csak felvillan.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 932B monitorCsak pillanatra van kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 940B monitorSuntronix BN44-000123E panel hiba.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 940BW monitorNem kap áramot.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 940N monitor1 másodperc után elmegy a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 940NW monitorNincs kép, csak a led villog.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 943BW monitorCsak rövid ideig van kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 943N monitorLED villog, de nem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 953BW monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 961BF monitorKéken villog a LED.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 963UW monitorElmegy a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster GH17LS monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster LD190 monitorKezelő panelre nem mindig reagál.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster P2470 monitorCsak rövid ideig van kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster S24A300BZ LED monitorNincs kép, csak bekapcsoláskor az OSD.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA300 S19A300N LED monitorNincs kép.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA300 S22A300B LED monitorNem jön vissza alvó módból.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA300 S22B350H LED monitorNem ad képet, csak ha ki-be van kapcsolgatva.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA300 S24A300B LED monitorNehezen lehet bekapcsolni, elmegy a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA350 S24A350H LED monitorNincs kép, csak bekapcsoláskor az OSD.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster SA700 S23A700D LED monitorNem ad képet.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster T200 monitorNem ad képet.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster T220HD monitorNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster T260 monitor1 mp-ig van kép.Táp-inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung XL2370 LED monitorSe kép, se hang.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Scott LC-15BL monitorInverter panel rossz. Nem világít a monitor.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Scott LC-17BL monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Sony CPD-L150 monitorNem kapcsol be, és kattog.Táp-inverter javítás.4000,- Ft + ÁFA
Sony SDM-HS73 monitorKi-be kapcsolgat.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
V7 VideoSeven L17GM monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven L19PS monitorKijelző sötét marad, működésképtelen.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven L19WA monitorCsak egy pillanatra van kép, az is fehér, és van benne egy csík.Vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven S17DP monitorVillog a fényerő.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven S19PS monitorCsak felvillan a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven W17PS monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Videoseven V7 S20PD monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VA1916W monitorLeesett, nem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VA703b monitorPower LED villog, nem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VA902 monitorElőjön, eltűnik a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VE700 monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VE710b monitorFelvillan a kép, aztán elsötétül.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VG2030wm monitorKikapcsol.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VG2230wm monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VG2236wm-LED LED monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VP201b monitorNem kapcsol be. Tápegység felrobbant.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VP2030b monitorNem kapcsol be.Tápegység javítás.7000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VP231WB monitorCsíkos a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VP930 monitorNincs kép, a LED rendszertelenül villog.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VP930-3 monitorNem ad képet.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
ViewSonic VX2255WMB monitorSötét a kép.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VX715 monitorVillog a kép. 1-2 másodpercre van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VX724 monitorFelvillan a kép, aztán kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VX912 monitorPár másodperc után nincs háttérvilágítás.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VX922 monitorPillanatra felvillan.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Viewsonic VX924 monitorRövid időre felvillan a kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Xerox XA3-17 monitorPár másodperc után kikapcsol, rezeg, vibrál.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Xerox XA7-17i monitorMagától kikapcsol.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Xerox XA7-19i 900P monitorNem jelentkezik be, füstölt.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.6000,- Ft + ÁFA
Xerox XA7-19i monitorNincs kép.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Xerox XL775L monitorCsíkok vannak a képben.Vezérlőpanel javítás.5000,- Ft + ÁFA
Yakumo 17" monitorBekapcsoláskor nem ad képet.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Yüsmart 198EP monitorCsak felvillan.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Züblin 1790Nincs kép, a LED sem ég.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA

További javítási példák TV-kre.
Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett TV hibára, amiket megjavítottunk:

Acer AL2671W HD Ready LCD TVSárgán világít a power LED, nem csinál semmit.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Akira LED-AK32ZA7DC LED TVNincs háttérfény.LED panel javítás.25000,- Ft + ÁFA
Akira LED-AKR32E1D LED TVLogó megjelenik, majd újraindul.Vezérlőpanel javítás. 9000,- Ft + ÁFA
Akira LED-B07HU26H LED TVCsak a logo jelenik meg, nem lép továbbVezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Benq DV3080 LCD TVNincs kép csak hang. Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillan.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Blaupunkt 50/211i-gb-5b-fhbkup-euNem lehet bekapcsolni.Vezérlőpanel javítás.38000,- Ft + ÁFA
Bluesky LT20C LCD TVNem ad képet.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Daewoo DLP-32B3T LCD TVCsak rövid ideig működik.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Daewoo DLP-37C3FB LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Fujitsu Siemens Computers MYRICA V30-1 LCD TVNincs kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Funai LC5-D32BB/1 LCD TVElfüstölt.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Gaba GLV-3286 LED TVNéhány óra múlva kikapcsol.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Gericom GTV2610 LCD TVBevillan a kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Gericom GTW47 LCD TVCsíkos a kép.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Goodmans LD2665D LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Grundig 32XLC325BA LCD TVNincs kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Grundig 40VLE4324BF LED TVNincs kép, csak hang.LED háttér javítás.35000,- Ft + ÁFA
Grundig 40VLE8120BG LCD TVSistereg a hangVezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Grundig Amira 15 LCD TVNem ad képet, hang sincs.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Hannspree GT02-32E1 LCD TVRecseg a hang.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Humax LDE-40A/DE LCD TVHelyenként nincs háttérvilágítás, villog.Inverter javítás.11000,- Ft + ÁFA
Hyundai DLF32295 SMART LED TVHang van, kép nincs.LED panel javítás.25000,- Ft + ÁFA
Hyundai DLF40285SMART LED TVBekapcsoláskor 4-et villog a LED.LED háttér javítás.35000,- Ft + ÁFA
Hyundai DLH32195MP4CRKiégett a LED.LED háttér javítás.25000,- Ft + ÁFA
Hyundai HLT-3210 LCD TVSokszor nem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Hyundai HLX-1959 LCD TVNincs kép, működésképtelen.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Hyundai LLF24814MP4R LED TVNem kapcsol be. LED nem ég.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
IIyama Prolite C301WT LCD TVBekapcsoláskor csak felvillan a kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
iiyama Prolite C301WT LCD TVNéha nem kapcsol be, kifehéredik.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Iryder LED37R500 LED TVNem működik.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
JVC LT-32A70SU LCD TVA kép pirosas, rózsaszínes.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
JVC LT-32R71BU LCD TVKicsit megy, majd függőleges csíkok.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 27LC2R HDMI LCD TVNincs kép, csak hang.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 27LC2R LCD TVElment a kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 27LC2R-ZJ LCD TVFelvillan a kép, aztán csak halványan látszik.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 32LA620S LED TVNincs kép.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
LG 32LB5610 LCD TVNem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 32LB5700 LED TVNem jön be a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 32LB570B LED TVElmegy a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 32LB5800 LED TVCsak rövid ideig ad képet.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 32LC2RR LCD TVBemelegedéskor recsegő hangot ad, egyéb hibák.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.16000,- Ft + ÁFA
LG 32LC56 LCD TV Nem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 32LF592U LED TVLED hiba. LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LF632V LCD TVKét LED fényesen világít a többi nagyon halványanLED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LG2000 LCD TVNem lehet bekapcsolni, hibás.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 32LN536B LED TVCsak rövid ideig ad képet.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LN536B LED TV1 másodpercig van kép.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LN540B LED TVHang van, kép nincs.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LN570B LED TVPillanatra ad képet.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 32LN575S LED TVNem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
LG 32LS5600 LED TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 32LX2R LCD TV Nem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 37LF65 LCD TVNincs kép, csak hang.Táp, és inverter javítás.12000,- Ft + ÁFA
LG 37LF76 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 37LG2000 LCD TVNem indul a TV. Előtte nem lehetett csatornát váltani.Inverter, vezérlőpanel javítás.16000,- Ft + ÁFA
LG 37LG5000 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG 39LA620S LCD TVLED hiba. LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
LG 39LA620S LED TVMűködés közben elment a kép.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
LG 39LB650V LED TVHiányzik a háttérvilágítás.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 39LN5400 LED TVNem jelenik meg semmi.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 39LN575S LED TVNincs kép.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
LG 40LF630V LED TVNem jelenik meg a kép, csak a hang.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LA6130 LED TVHalvány a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LA620S LED TVCsak egy pillanatra van kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB5500 LED TVHiányzik a háttérvilágítás.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB5610 LED TVElveszti a csatornákat.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 42LB5700 LED TVSemmi nem látszik.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB580V LED TVCsak felvillan a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB620V LED TVNincs kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB630V LED TVCsak nagyon halvány kép van.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB650V LED TVCsak egy pillanatra van kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB650V LED TVKép nincs, hang van.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LB650V LED TVCsak a logóig jut el.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 42LD420 LED TVAntenna bemenetről nincs kép.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 42LF580V LED TVNem jelenik meg a kép, csak felvillan.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LF652V LCD TVEgy LED erősen világít.LED háttér javítás.18000,- Ft + ÁFA
LG 42LF652V LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
LG 42LG3000 LCD TVPiros a kép.T-CON javítás.16000,- Ft + ÁFA
LG 42LG5000 LCD TVHang van, kép nincs, csak szinek.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 42LN5400 LED TVNem megy a háttérvilágítás.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LN5400 LED TVLeesett, és kiverte a biztosítékot.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
LG 42LN5406 LED TVNincs kép, hang van.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LN5700 LED TVNem jelenik meg a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LN575S LED TVCsak halványan látszik a menü.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LN575S LED TVHang van, kép nincs.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 42LW5590 LED TVNem indul, villog.Tápegység javítás.16000,- Ft + ÁFA
LG 42LW5590-ZE LED TVNincs kép, csak a ledek villognak.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 42LX 6500 3D LED TVSe kép, se hang, csak a kezelőszervekre reagál.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 43F510V LED TVPár perc után élvezhetetlen a kép.T-CON javítás.16000,- Ft + ÁFA
LG 43LF630V LED TVCsak hang van.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43LH510V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43LH590V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UF6409 LED TVKékes lila a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UF640V LED TVKékes lila a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UH603V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UH610V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UH6207 LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UH620V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UJ634V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UJ635V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 43UJ701V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LA6130 LED TVNincs kép, csak hang.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LA620S LED TVNincs kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LB5500 LED TVNincs kép, csak hang.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LB5800 LED TVNincs kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LB650V LED TVNincs háttérvilágítás.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LB730 LED TVCsak a logóig jut el.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
LG 47LN5400 LED TVNem ad képet.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 47LN575S LED TVNincs kép, csak hang.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49LB5500 LED TVNem ad képet.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49LF630V LED TVNincs kép, csak hang.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49LH510V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49LH590V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49LH630V-ZJ LED TVMindig kékes a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UF6409 LED TVKékes, lila a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UF640V LED TVLilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UF640V LED TVSzemcsés a kép, de a menü jó.Vezérlőpanel csere.40000,- Ft + ÁFA
LG 49UH6207 LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UH620V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UJ634V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UJ635V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 49UJ701V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
LG 50LA5700 LED TVNem ad képet.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 50LA620S LED TVNincs kép.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 50LB580V LED TVNincs háttérfény.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 50LB650V LED TVCsak nagyon halványan látszik a logo.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 50LN575S LED TVNincs háttérvilágítás.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55LA620S LED TVNincs háttérfény.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55LB580V LED TVCsak nagyon halványan látszik a logo.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55LB650V LED TVNincs háttérvilágítás.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55LN575S LED TVCsak halvány kép van.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55UJ635V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG 55UJ701V LED TVKékes, lilás a kép.LED háttér csere.45000,- Ft + ÁFA
LG Flatron M208WA-BZ LCD TVHang van, kép nincs.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
LG Flatron M2262-PZ LCD TVSe kép, se hangTáp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
LG Flatron M227WD-PZ LCD TVNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter, és vezérlőpanel javítás.8000,- Ft + ÁFA
LG FLATRON M2762D LCD TVCsak kis ideig van kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG Flatron RZ-15LA32 LCD monitor+TVBekapcsoláskor csak egy pillanatra van kép.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
LG M198WA LCD monitor+TVNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
LG M2350D Full HD LCD TVNem lehet bekapcsolni.Vezérlőpanel javítás.8000,- Ft + ÁFA
LG RZ 26LZ50 LCD TVZöld, és hullámzik a kép.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
LG RZ-37LZ55 LCD TVNem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Manhattan LCD20-01 LCD TVNincs kép, csak hang.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Mirai DML-520N100 LCD TVBekapcsolás után serceg, és kikapcsol.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Navon N40TX279FHD LED TVNehezen kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Orion K3235M7E LCD TVHang van, kép csak egy pillanatig.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Orion LCD PT37S LCD TVNem működik.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Orion LCD T32-D LCD TVNem működik.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Orion PIF40-DLED LED TVCsak hangot ad.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Orion PT26S LCD TVNincs kép, csak villog a LED.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Orion T28D/LED LED TVKikapcsol.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Panasonic Viega TX-32LM70P LCD TVNincs kép.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Philips 15PF4121/58 LCD TVNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.5000,- Ft + ÁFA
Philips 180MT LCD monitor/TVA kép felső része sötétebb.Inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Philips 24PHH4000/88 LED TVNem kap áramot.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Philips 30PF9946/12 Flat TVHang van, kép nincs.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Philips 32PFL3008H/12 LED TVNem csinál semmit.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Philips 37PFL5405H/12 LCD TVNem kapcsol be, LED háromszor villog.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Philips 39PFL3008H/12Sötét a képernyő, hang van.LED háttér javítás.25000,- Ft + ÁFA
Philips 39PFL4398H/12Nem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Philips 42PFL7662D LCD TVJobb oldalon elmegy a kép egy másodperc múlva, utána a másik oldalon is.Inverter javítás.11000,- Ft + ÁFA
Philips 42PFL7962D LCD TVLED felvillan, nem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Philips 42PFL7962D LCD TVLED felvillan, de nem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Philips 50PUS6162/12 LED TVCsíkos a kép.T-CON panel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Philips Flat TV 20PF512/58Villog a bekapcsoló LED.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Philips UVSH T260XW02V4 LCD TVNincs kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Prima LC-32w19s LCD TVNem ad képet, hangot, LED villog.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung 305T LCD TVCsíkos a kép.Kijelző javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung HDTV LED monitor LT24C300Nem kapcsol be.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung LE19R71B LCD TVAutomatikus csatornaváltás.Kezelőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung LE20S51BU LCD TVNincs kép, időnként működik.Vezérlőpanel javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung LE26S81 LCD TVNem ad képet.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE26S81B LCD TVCsíkos a kép.Kijelző javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung LE27T51B LCD TVRövid ideig ad képet.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE27T51B LCD TVCsíkos a kép.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32A330 LCD TVTúlfeszültséget kapott, robbant.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32A431 LCD TVMagától kikapcsol.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32A431 LCD TVKifehéredik a kép.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32A456C2D LCD TVNem mindig kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32A551 LCD TVÉgett szaga van, nincs kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32B350 LCD TVVillámcsapás után nem működik.Vezérlőpanel javítás.12000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32D403 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32E420 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32M87 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R32B LCD TVHang van, kép nincs. Ha van hang, akkor a LED nem világít.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R32BX/XEH LCD TVCsak egy pillanatra van kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R71W LCD TVNincs kép, csak villog a LED.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R72B LCD TVA kép elmosódik, foltok jelennek meg.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R82 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32R82S LCD TVNem kapcsol be, LED villog.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32S62B LCD TVSemmi nem jelenik meg.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE32S71B LCD TVCsak egy pillanatig van képe.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37A437 LCD TVNem színhelyes, elmosódik a kép.T-CON panel javítás.14000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37A636 LCD TVKi-be kapcsolgatott. Most be sem kapcsol.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37A656 LCD TVNem kapcsol be, pukkant.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37B530 LCD TVKikapcsol magától.Táp-inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37C550 LCD TVNem mindig kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37M87BD LCD TVCsak rövid ideig van kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37M87BD LCD TVInverzek lettek a színek.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37R82B LCD TVNincs kép, villog a led.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE37S81B LCD TVSzínes csíkok vannak a képben.T-CON panel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40A457 LCD TVLED villog, nem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40A656 LCD TVCsíkos a kép.Kijelző javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40B652 LCD TVHangyás a kép.T-CON javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40D550 LCD TVCsíkos a kép.Kijelző javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40M86BD LCD TVNem jelenik meg a kép.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40M87BDX/XEC LCD TVMűködésképtelen, ki-be kapcsolgat.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40R74BD LCD TVNincs kép, csak ki-be kapcsol.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40R74BDX/XEU LCD TVNem lehet bekapcsolni, kattog.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40R82BX/XEC LCD TVNincs kép, villog a led.Tápegység, vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40S62B LCD TVNem ad képet, működésképtelen.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40S71B LCD TVNem ad képet.Tápegység, vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung LE40S81BX/XEC LCD TVNem jelenik meg a kép.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE46M87BDR/XEC LCD TVNincs kép, csak kattog.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung LE52M87BDR/XEC LCD TVNem ad képet. Korábban 3-5 perc után kapcsolt be.Tápegység javítás.15000,- Ft + ÁFA
Samsung LT27D380 LED TVEgy idő után foltos a kép.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung PS-50C7HD Plazma TVHang van, kép nincs.YSUS javítás.38000,- Ft + ÁFA
Samsung RBLE40R73BDR/XEC LCD TVNincs kép, csak kattog.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung RBLE46A656 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung RBUE32C5100QWRXU LED TVÖssze vissza csatornákat vált, ki-be kapcsol.Kezelőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster 2032MW LCD TVNem ad képet. Többszöri ki-be kapcsolás után működik.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 711MP LCD monitor+TVKattog.Táp-inverter javítás.6000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 910MP LCD monitor/TVA TV képe fekete-fehér lesz. Elmegy a kép.Vezérlőpanel javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 940MW LCD monitor/TVA távirányítóval nehéz bekapcsolni. Hosszan kell nyomni.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung Syncmaster 941MP LCD monitor/TVLED sem gyullad ki.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster LE20S51BP LCD TVPillanatra felvillan, aztán nincs kép.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster P2370HD LCD TVNem kapcsol be.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster P2770HD LCD TVCsak felvillan a kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung SyncMaster T200HD LCD TVNem indul, LED-ek sem világítanak.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung T24C300 HDTV monitor LED TVNincs kép, csak villog a LED.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung T27A300 LED TVHDMI1 nem működik. 1-2 óra után újraindul.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE22ES5000W LED TVNem ad képet.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32C5000 LED TVNem lehet bekapcsolni, LED nem világít.Vezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32C6510 LED TVDigitális jelnél csíkos, kockás a kép.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32D4010 LED TVVillámcsapás volt, nem csinál semmit.Tápegység javítás.12000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32D5500 LED TVCsak a logoig jut el.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32D6100 LED TVKb 15 másodperc múlva kikapcsol.Vezérlőpanel javítás.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32EH4000 LED TVCsak hang van.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32EH5000 LED TVNincs kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32EH5000 LED TVNem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32EH5300 LED TVNem ad képet.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32EH6030 LED TVNem lehet bekapcsolni.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F4000 LED TVNem látszik a kép.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F4500 LED TVVillámcsapás volt.Tápegység csere, vezérlőpanel javítás.30000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5000 LED TVNem látszik a kép.LED panel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5000 LED TVCsak a háttérvilágítás működik.T-CON panel javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5300 LED TVNem ad képet.T-CON panel javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5500 LED TVCsak halványan látszik a menü.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F5700 LED TVNincs háttérfény.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F6100 LED TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F6400 LED TVAlul halvány a kép.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32F6400 LED TVNincs kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE32H6200 Smart TVSmart felirat után nem reagál semmire.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE37D5000 LED TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Samsung UE37D5700 LED TVÚjraindul.Vezérlőpanel javítás.20000,- Ft + ÁFA
Samsung UE39F5000 LED TVNem kapcsol be, csak a led villog.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40D5000 LED TVCsattant, azóta nem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40D5500 Smart LED TVNem talál bemenetet.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40D5500 Smart LED TVKi-Be kapcsol magától. Újraindul.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40EH5300 LED TVA kijelzőn nem látszik semmi.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40EH6030 3D LED TVNincs kép, led villog.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40EH6030 3D LED TVNem kapcsol be, és a HDMI2 bemenet is rossz.Tápegység, vezérlőpanel javítás.32000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40EH6030 3D LED TVSamsung logo megjelenik, majd újraindul.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40ES6100 3D Smart LED TVSamsung logo után eltűnik a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40ES6710 3D SmartLED TVHDMI bemenetek nem működnek.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40ES7000S 3D Smart LED TVNéha ki-be kapcsol, Wi-Fi nem működik.Tápegység javítás, Wi-Fi modul csere.32000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F5000AW LED TVVan hang, de kép nincs.T-CON javítás.22000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F5300 LED TVVan hang, de kép nincs.T-CON javítás.22000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F5500 LED TVNincs kép, hang van.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6100 LED TVMűködés közben elment a kép.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6320 LED TVEgy csíkban sötétebb a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6400 3D Smart TVEgy csíkban sötétebb a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6400 3D Smart TVÁramszünet után nem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6500 LED TVHiányos a háttérfény.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F6640 LED TVNem kapcsol be, LED sem ég.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F7000 LED TVNem lehet bekapcsolni.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE40F8000 LED TVNem csinál semmit.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Samsung UE46ES8000 3D Smart TVWichesterrel használva lefagy.Tápegység javítás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung UE46ES8000 3D Smart TVKép egy idő után csíkos lesz, majd újraindul a TV.T-CON javítás.22000,- Ft + ÁFA
Samsung UE55F6640 3D LED TVNincs kép. Előtte zöld volt.T-CON csere.26000,- Ft + ÁFA
Samsung VE20EO LE20S61BP LCD TVEgy pillanatra felvillan a kép, majd elmegy, hang van.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Sharp Aquos LC-32D44E-BK LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.14000,- Ft + ÁFA
Sharp LC-22LE510E LED TVNem kapcsol be. Előtte működés közben kikapcsolt.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Sharp LC-42SB55E LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Silva Schneider LDT 3215 LCD TVNincs kép, a led villog.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Sony Bravia 55XD7005 SMART LED TVNem kapcsol be.Vezérlőpanel javítás.38000,- Ft + ÁFA
Sony Bravia KDL-22BX200 LCD TVNincs kép, csak hang.Táp-inverter javítás.8000,- Ft + ÁFA
Sony KDL-32EX505 LCD TVSe kép se hang.T-CON panel javítás.16000,- Ft + ÁFA
Technika 24LF91324D LED TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Technika 26-942 LCD TVNem kapcsol be.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Technika 40" 904B AW14 LED TVÚjraindul.Vezérlőpanel javítás.28000,- Ft + ÁFA
Technika LCD37-107CE LCD TVLED világít, de nincs kép.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Thomson 20LB040S5 LCD TVAdapteren LED villog, nem kapcsol be.Külső tápegység javítás.5000,- Ft + ÁFA
Thomson 30LB020S4 LCD TVCsak rövid ideig van kép.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Thomson 32HD3306 LCD TVNincs háttérvilágítás.LED háttér csere.25000,- Ft + ÁFA
Thomson 32LM051B6 LCD TVNincs kép, csak hang.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Toshiba 22AV733G LCD TVNem lehet bekapcsolni.Tápegység javítás.8000,- Ft + ÁFA
Toshiba 40L1333DG LED TVNem látszik a kép.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
Toshiba 40L1353N LED TVNincs háttérvilágítás.LED háttér csere.35000,- Ft + ÁFA
TWF LCD3261ID LCD TVSe kép se hang.Tápegység javítás.9000,- Ft + ÁFA
Universum FT-LCD8145 TVHang van, kép nincs.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
V7 Videoseven LTV40DA LCD TVNincs kép.Tápegység javítás.11000,- Ft + ÁFA
Videoseven LTV 30C LCD TVHáttérvilágítás elmegy.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Vizart LTW30101 LCD TVNem ad képet. Hang van.Inverter javítás.9000,- Ft + ÁFA
Vortex VLED-26H1D LED TVCsak a logo jelenik meg, nem lép továbbVezérlőpanel javítás.9000,- Ft + ÁFA
Xpert Tech 7005L-TD LCD TVEgy idő után kikapcsol.Tápegység javítás.6000,- Ft + ÁFA
Xpert tech 9005L-TD LCD monitor/TVNem lehet bekapcsolni.Táp-inverter javítás.7000,- Ft + ÁFA

További javítási példák nyomtatókra.
Íme néhány példa, ügyfelek által bejelentett nyomtató hibára, amiket megjavítottunk:

Brother DCP-1510E nyomtatóNyomtatásnál begyűrte a papírt, megpróbálták kihúzni, de beleszakadt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother DCP-7055 nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother DCP-J4110DW nyomtatóNem nyomtat feketével (patron csere után sem).Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother DCP-L2512D nyomtatóHibát jelez, nem nyomtat. Cseréltek benne tonert, de továbbra is hibás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother DCP-T500W nyomtatóTintagyűjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother HL-11 nyomtatóPapírbehúzási probléma.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Brother HL-1110E nyomtatóAz új, utángyártott tonert hibásnak jelzi.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon BJ-200ex nyomtatóPatron rögzítő mechanika törött.Mechanika javítás, szerviz.6000,- Ft + ÁFA
Canon BJ230 nyomtatóÜzemképes állapotba hozni.Mechanika javítás, szerviz.6000,- Ft + ÁFA
Canon BJC-250 nyomtatóNem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon BJC-250, 1000 stb. nyomtató Patron leszorító kar letört.Javítás, mechanikai karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
Canon BJC-85 nyomtatóSzorul a fej, lötyög az USB csatlakozó.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon F4350d nyomtatóPapírelakadást jelez, takarítást követően is.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon FC220 nyomtatóTengelyt tartó rugó le van törve.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon i560 nyomtatóTöbb éve nem volt használva, tintagyűjtője megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP1200 nyomtatóNem nyomtat, és halk kattogó hangot ad.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP1300 nyomtatóNem nyomtat, tintagyűjtő megtelt hibát jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP1800 nyomtatóMegtelt a hulladéktinta gyűjtő.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP1900 nyomtató3 hónapig nem volt használva, üres lapot nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP2600 nyomtatóTintanyelő majdnem megtelt hibaüzenetet ír.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon ip3000 nyomtatóLed 5 sárgát villog, nem lehet vele nyomtatni.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon iP3600 nyomtatóTintagyűjtő majdnem megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon iP5200 nyomtatóHibát jelez, azt kéri, hogy indítsuk újra, 5 sárgát villog a LED.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon iP7250 nyomtatóFehér és sárga LED 10-et villog felváltva, B200 hibaüzenetet ír.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon ip7250 nyomtatóBekapcsolás uitán nem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon I-Sensys MF4450 nyomtatóHangos, nehezen veszi fel a papírt. Csíkoz.Mechanika javítás, szerviz.18000,- Ft + ÁFA
Canon I-sensys MF8040CN nyomtatóKarbantartás, tisztítás.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Canon LBP2900 nyomtatóBegyűri a papírt, friss toner van benne.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon LBP2900 nyomtatóBeleszakadt egy darab papír, a lap szélén egy szakaszon nem nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
Canon LBP3010 nyomtatóNem veszi fel a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon LBP-810 nyomtató1 oldalt nyomtat, azután elakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MB2050 nyomtatóA patronkiadó nem üzemel megfelelően egyik patront se sikerül kiszedni a gépből.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MF3010 nyomtatóToner csere után nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MF3240 nyomtatóElakad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2150 nyomtatóNem lehet bekapcsolni.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Canon MG2150 nyomtatóNyomtatásnál függőleges csík van.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2450 nyomtatóA nyomtató csak félig húzza be a papírt, valamint egy hibakódot is villogtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2550 nyomtatóEncoder szalag kijött a helyéről.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2550 nyomtatóPapírt nem húzza be, vagy behúzás után eltépi.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2550S nyomtatóNem tudja behúzni a lapot. Átvételkor egy 4-5 centi húzás után megakadt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2550S nyomtatóSzínes patron cseréje óta nem hajlandó nyomtatni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG2950 nyomtatóCsak a hibajelző ég.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Canon MG3150 nyomtatóA nyomtató látszólag olyan mintha nyomtatna, de nem sikerül egyszer sem.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3150 nyomtatóE02 hibaüzenetet ír ki nyomtatáskor, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3150 nyomtató16-os hibakódot ír ki, és nem nyomtat/scannel.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3250 nyomtatóNem tudja magától behúzni a papírt, illetve időnként gyűri is.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3250 nyomtatóMegtelt tintatartó tartályra panaszkodik, nem hajlandó mindig nyomtatni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3550 nyomtató2 évig nem volt használva, be van száradva.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3550 nyomtatóPapír adagolója hibás lehet, kézi rásegítéssel veszi fel a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3650 nyomtatóNem húzza be a papírt. Időnként sikerül vele nyomtatni, ha bele erőltetjük a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3650 nyomtatóGyűrte a papírt, elmosódva nyomtatott.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG3650S nyomtatóKorábban elakadt benne egy papír, foltosan, szakadozva nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG4250 nyomtatóMegakad benne a papír, homályosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG5150 nyomtatóFeketét nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG5150 nyomtatóFej hibát ír ki (B200).Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MG5350 nyomtatóNehezen húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG5350 nyomtatóEgy nyomtatás közben B200-as hibakódra hivatkozva leállt.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MG5350S nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG5550 nyomtatóBekapcsolás után B200 hibaüzenetet ír, nem nyomtat.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MG5650 nyomtatóB203-as hibár ír ki, és nem nyomtat.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MG5750 nyomtatóHónapokig nem volt használva. Bekapcsolás után B203 hibakódot ír.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MG6650 nyomtatóKiesett egy alkatrész patron csere közben.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MG8150 nyomtatóB200 hibát ír.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
Canon MP140 nyomtatóIndításkor, nagyon hangos búgó hangot produkál. E42-es hibakód.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Canon MP140 nyomtatóEncoder szalag kijött belőle.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP150 nyomtatóNem húzza be a papírt, nem scannel.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP170 nyomtatóFolyik a festék alul, festékcsíkokat húz a papírra.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP190 nyomtatóHibaüzenet: Beszorult a papír. Elvileg nincs benne.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP210 nyomtatóE27-es hibakódot ír ki.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP210 nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP230 nyomtatóNem nyomtat, nem férünk hozzá a patrontartóhoz. Tintagyűjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP230 nyomtatóPapír közepére tintacsíkot húz.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP250 nyomtatóE16-os hibaüzenetet ad, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP250 nyomtatóElcsúszva, helyenként foltozva nyomtat. Eredeti 510/511 patronok vannak benne.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP252 nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP280 nyomtatóNem nyomtat, hibát ír ki.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP282 nyomtatóKarbantartás, tintatartó megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP282 nyomtatóNem nyomtat, E16 hibaüzenetet ad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP282 nyomtatóHibaüzenet: a tintahulladék tartály majdnem megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MP550 nyomtatóNem veszi a papírt, elakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MultiPASS C80 multifunkciós nyomtató Nem faxol, billentyűzet nem működik.Javítás, mechanikai karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
Canon MX320 nyomtatóNyomtatásnál, másolásnál lapbehúzás közben elakadás hibát jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX320 nyomtató5B00 hibakóddal indul. Nem csinál semmit.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX320 nyomtató5200 hibaüzenet.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX360 nyomtató5B00 hibaüzenet.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX395 nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX395 nyomtatóPapírbegyűrés óta hullámosan, hiányosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX420 nyomtatóÉvek óta nem volt használva, üzembe szertnék helyezni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX435 nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX475 nyomtatóSzellemképesen nyomtat. Elcsúszik a nyomtatás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX495 nyomtatóSzellemképesen nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX515 nyomtatóLapfelvételi probléma,a szkenner lapadagolója nem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon MX535 nyomtatóNem veszi fel a papírt, és nagyon hangos.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon PC-D320 nyomtatóNyomtatásnál több lapot húz be.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma i350, iP200, BJC1000, BJC2100, S400, stb. nyomtató Ferdén húzza be a papírt, vagy begyűri.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma IP1700 nyomtatóA tintanyelő majdnem tele van. Nyolcat villog a LED.Javítás, karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma IP1900 nyomtatóFéloldalasan húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma IP2000 nyomtató LED-je 8 sárga, majd 1 hosszú zöld villogást produkál, és ezt kezdi újra. Állapotmonitor ezt írja: "Az elhasznált tinta tartálya majdnem tele van. A nyomtatás újraindításához nyomja meg a nyomtató ÚJRAKEZD gombját."Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma IP2700 nyomtatóA tintagyűjtő majdnem megtelt. A sárga LED 8-at villog. 5B00: tintagyűjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma iP4000 nyomtató12 sárgát villog. A státuszmonitor azt írja: Szolgáltatáshiba: 6A00.Javítás, mechanikai karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma iP6700D nyomtatóNyomtatás közben hibaüzenetet ad.Elektronika javítás, karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
Canon Pixma K10355 nyomtatóPapíradagoló probléma.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon Pixma K10483 nyomtatóPapírbehúzás közben visszalöki azt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon Pixma MG3550 nyomtatóAkadozik.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon Pixma MP 150 , MP160, MP170 nyomtatóE8 hibaüzenet villog a kijelzőn. Tintagyűjtő megtelt.Javítás, karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
Canon S520X, S530D tintasugaras nyomtató LED-je hetet villog sárgán, majd egy hosszú zöldet, folyamatosan.Fej hőmérséklet hiba.Nem gazdaságos javítani.
Canon SmartBase MP360, MP370, MP390 multifunkciós nyomtató ##341 vagy ##343 Ellenőr. A nyomtatót - hibaüzenetet ad.Javítás, mechanikai karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
Canon TS3151 nyomtatóFerdén húzza be a papírt, vagy nem húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon TS5050 nyomtatóFerdén húzza be a papírt, és elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Canon TS5053 nyomtatóLapadagoló hibás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson AL-M300DN nyomtatóHibaüzenet: C1 papírtovábbító henger cseréje szükséges.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson BX300F nyomtatóNem használták, üres lapot nyomtat, valószínűleg beszáradt.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson BX305F nyomtatóA feketét hiányosan nyomtatja. Patronok cserélve. Minta mellékelve.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson BX535WD nyomtatóHiányosan nyomtatja a feketét.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson BX610FV nyomtatóBeleszakadt a papír, azóta nem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson D88 nyomtatóA bekapcsolás melletti ledek felváltva villognak, és nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson DFX-5000, 5000+ nyomtató Befűzi-kifűzi a papírt, és ezt csinálja folyamatosan.Motor csere, karbantartás.16000,- Ft + ÁFA
Epson DFX-5000, 5000+ nyomtató Valamelyik traktora hibás.Traktor csere, karbantartás.16000,-18000,- Ft + ÁFA
Epson DFX-5000+ nyomtatóIdőnként nem lehet bekapcsolni, LED-ek sem égnek.Táp javítás, mechanika karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Epson DX5050 nyomtatóElindulás után megakad a patron kocsi, és minden lámpa villog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson DX5050 nyomtatóElakad a sínben a patron középen (ki is van mozdulva).Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson DX7400 nyomtatóBeleszakadt a papír, azóta nem tudja a papírt bevenni.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson DX7400 nyomtatóUtángyártott frissen vásárolt patronok vannak benne. Színhiányosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson DX7450 nyomtatóA készülék ferdén húzza be a papírt, és szkennelésnél is csak ferdén nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson DX8400 nyomtatóMagenta illetve cián színű patronokra hibát írt, a piros színt nem tudta produkálni. Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson DX9400F nyomtatóNéhány soronként kihagy / elmosódott a nyomtatási kép.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson ET2710 nyomtatóEgyszer beakadt a papír, azóta egyből hibát jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson FX-1050, 1170, 850, 870, 880, stb. mátrixnyomtatón Nyomtató nem minden tű ír, nem viszi a festékszalagot.Fej, vagy fejkábel, fogaskerék csere, karbantartás.5600,-16000,- Ft + ÁFA
Epson FX-1170 nyomtatóHibásan nyomtat. Nyomtatási minta mellékelve.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson FX-890 nyomtatóLassan viszi a papírt, majd begyűri. Minden második oldalra nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson L100 nyomtatóTintagyűjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson L110 nyomtatóTintagyüjtője megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson L120, L210, L300, L350, L355 nyomtatóA nyomtató használtfesték-párnája élettartamának végére ért. Vegye fel a kapcsolatot az Epson ügyfélszolgálattal.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L210 nyomtatóTintagyűjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L220 nyomtatóA fekete beszáradt.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L3060 nyomtatóSzakadozva, kihagyásokkal nyomtat, annak ellenére, hogy tele van tintával.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L3060 nyomtatóPapír elakadást, és egyéb hibákat jelez.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L310 nyomtatóMeggymag került bele, azóta féloldalasan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L3110 nyomtatóPirosat nem nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L3111 nyomtatóA gép elindul,viszont csak üres lapot ad ki akár feketén, akár színesen nyomtatunk.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L3111 nyomtatóNagyon halványan, foltosan, illetve csíkosan nyomtat színesen, és feketén is.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L355 nyomtatóBekapcsol, de nem nyomtat, csak az összes led villog rajta. Tintagyűjő tele.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L365 nyomtatóA nyomtató használtfesték párnája élettartamának végéhez ért.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L365 nyomtatóSorokat hiányosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L382 nyomtatóA lapokat behúzza, a feketét viszont nem nyomtatja, a színest is csíkosan.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L386 nyomtatóNyomtatáskor a papírt féloldalasan húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L386 nyomtatóTintagyüjtő megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L386 nyomtatóCsíkosan nyomtat, a színek sem stimmelnek.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L4160 nyomtatóA színeket hiányosan, homályosan nyomtatja. A legtöbb szín hibás.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L5190 nyomtatóLapbehúzás közben behúzott egy USB kábelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L550 nyomtatóFej beszáradt.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L550 nyomtatóTintagyűjtő megtelt hibát ír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson L565 nyomtatóHiányosan nyomtat, csak minden második sor látszik.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson LQ-1170Nem működik.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson LX-300 mátrixnyomtatóA nyomtatást elkezdi, és megáll.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson LX-300 nyomtatóMunkalap nyomtatása után megáll, nincs alaphelyzet a lap végéhez.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson M100 nyomtatóNagyon halványan nyomtat, gyakorlatilag nem is lehet elolvasni.Fej javítás, karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson M100 nyomtatóA papírt nem húzza be rendesen, begyűri többször. Tinta van benne.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson R300 nyomtató"Parts inside your printer are at the end of their service life." Service required.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson Stylus C84 tintasugaras nyomtatóKét piros LED felváltva villog. Tintagyűjtő tartály megtelt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson Stylus DX4450 nyomtatóBegyűrte a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson Stylus photo 1290 nyomtató"Parts inside your printer are at the end of their service life." Service required.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson Stylus SX230 nyomtatóElakad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX105 nyomtatóNyomtatásnál üres lapot ad ki, szkenner része normálisan működik.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX125 nyomtatóA nyomtató elindul, dolgozik, viszont a lap behúzása közben elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX130 nyomtatóMegtelt a tintagyűjtő tartály.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX200 nyomtatóBegyűrte a papírt, kihúzták, de azóta elmosódottan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX200 nyomtatóBeleszakadt a papír, azóta begyűri, és beszakítja a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX230 nyomtatóNem nyomtat. Kétszer elkezdi behúzni a papírt, majd kifogyást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX230 nyomtatóPatron hibát jelez, még csere után is.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX235W nyomtatóPatron cserélve lett utángyártottra, és azóta nem nyomtat rendesen.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX415 nyomtatóHiányosan, foltosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson SX435W nyomtatóHiányosan, foltosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson TM-H6000III blokknyomtatóError villog.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson TM-H6000IV blokknyomtatóVény nyomtatás közben leáll.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson TM-U210PB blokknyomtató nem nyomtat, error LED világít.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Epson TM-U220B blokknyomtatóElakad nyomtatás közben.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson TM-U220PA blokknyomtatóFej hiba.Mechanika javítás, szerviz.16000,- Ft + ÁFA
Epson TM-U220PA blokknyomtatóGyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson TM-U220PD blokknyomtatóFej megtelt festékszalaggal, fogaskerekek kopottak.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
Epson WP-4525 nyomtatóNem veszi fel a papíradagoló tálcából a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Epson XP-202 nyomtatóFoltosan, hiányosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson XP-235 nyomtatóCsíkozva nyomtat, gépről nyomtatva gyakran kihagy.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson XP-245 nyomtatóA nyomtató a fekete patron cseréje után is szakaszosan nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson XP-342 nyomtatóHiányosan, foltosan nyomtat. Minta mellékelve.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Epson, Canon tintasugaras nyomtató Feje csíkosan nyomtat, nem minden fúvóka ír.Mechanika, fej karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP 2050A nyomtatóRég volt hasznáva a gép. Karbantartást szeretnének elvégeztetni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Color Laserjet 1600 nyomtatóSérült az USB csatlakozóElektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP Color Laserjet 3500 nyomtatóElakadt a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Color Laserjet CM1015 MFP nyomtatóCsúnyán nyomtat, el lehet koszolódva. Toner alacsony szinten van.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Color Laserjet PRO MFP M477fdw nyomtatóCsíkosan, foltosan nyomtat. Karbantartás.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1050 nyomtatóAz egyik patron LED folyamatosan villog a bekapcsoló gombbal együtt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1050A nyomtatóBekapcsol, de a papírt már nem húzza be, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1050A nyomtatóNem húzza be rendesen a papírt, vagy azt írja, hogy nincs papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1510 nyomtatóFerdén húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1515 nyomtatóNem húzza be a papírt rendesen.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 1515 nyomtatóNem nyomtat. Azt írja, hogy nincs benne papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2000 nyomtatóA feketét hézagosan nyomtatja.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2050 nyomtatóNem húzza be a lapot. Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2050 nyomtatóNyomtatáskor akadozik. Be/ki kapcsoló gomb nem működik jól.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2050 nyomtatóGyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2050A nyomtatóNehezen húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2050A nyomtatóBehúzásnál lesz a lap tetején egy szürke csík.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2130 nyomtatóNem húzza be a papírokat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2135 nyomtatóNehezen húzza be a lapokat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2280 nyomtatóÜres lapot nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2515 nyomtatóFeketén nem nyomtat, el van koszolódva a belseje.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2515 nyomtatóBekapcsoló gomb beesett. Bekapcsolni nem tudtuk.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2515 nyomtatóBegyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2600 nyomtatóA nyomtató búg, de nem tudja behúzni a lapokat, nem enged nyomtatni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2620 nyomtatóElakad a papír a nyomtatás kezdetekor.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2620 nyomtatóLap kiadásnál gyűri a papírt, és kerreg.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 2645 nyomtatóSzkennelés működik, nyomtatás nem.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3050 nyomtatóNyomtatásnál beragadt a papír, azóta hibát jelez, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3050 nyomtatóFerdén húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3050A nyomtatóA papírt nem képes behúzni rendesen, elcsúsztatja a sorokatMechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3059A nyomtatóFoltosan nyomtat, begyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3070A nyomtatóPatronokat nem lehet kivenni.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3135 nyomtatóNem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP DeskJet 3320 nyomtatóNem nyomtat, csak a bekapcsolást jelző led villog.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3320, 3325, 3330, 3550 nyomtatónál Kocsi és bordásszíj elváltak egymástól.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3325 nyomtatóNem húzza be a lapot, pedig a motor működik.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3635 nyomtatóBehúzott egy csomó papírt, azóta nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3639 nyomtatóBekapcsolás után csak villognak a ledek, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3650 nyomtatóNem viszi a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3650 nyomtatóNyomtatásnál fura hangja van, hibajelzést ad.Mechanika javítás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 3816, 3820 nyomtató Bekapcsoláskor behúz egy lapot és nem nyomtat. Esetleg nagyokat csattog.2 db. fogaskerék cseréje, karbantartás.7000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 450 nyomtató "Cserélje ki a tintakarbantartó modult." - hibaüzenetet ír.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP DeskJet 5150 nyomtatóFeketét nem nyomtat.Karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 5550 nyomtatóCsíkokban hiányosan nyomtat. Nyomtatási minta mellékelve.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 5550 nyomtatóLetört a patron tartó fül.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 5575 nyomtatóLefagy az LCD, nagyon lassan nyomtat. (20 perc/oldal)Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP DeskJet 5652 nyomtató Nem csinál semmit.Javítás, mechanikai karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
HP DeskJet 5652 nyomtató Fedelét nem lehet teljesen lecsukni, nem nyomtat.Javítás, mechanikai karbantartás.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 5740 nyomtatóPapírt nem húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 640C, 610C, 660C, 670C, 690C stb. nyomtató Nyomtatás közben kattog, papírt nem mindig húzza be, vagy több lapot húz be, maszatol, csíkokat tesz a nyomtatásba.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet 710C nyomtatóA patron sérült, a festék belefolyt.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Deskjet D2460 nyomtatóNyomtatásnál üres papírt ad ki.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F2180 nyomtatóElcsúszik a nyomtatás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F2280 nyomtatóSzínes nyomtatáskor a piros színt nem mindig jeleníti meg.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F2492 nyomtatóA bekapcsoló gomb könnyen beragad, elég gyenge érzetet kelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F2492 nyomtatóBizonytalanul működik. Hol nyomtat, hol nem. Hibásan érzékeli a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F380 nyomtatóHa elküldjük rá a nyomtatást, nem érzékeli a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F4180 nyomtatóBekapcsol, hangot ad, a lapot behúzza, viszont üres oldalt nyomtat.Fej javítás, karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F4180 nyomtatóA nyomtatás feléig eljut, utána nem nyomtat, de a folyamat végigmegy.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F4280 nyomtatóNem nyomtat. Bekapcsolás után csak E betü villog.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F4580 nyomtatóPatron csere után nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet F4580 nyomtatóNem kapcsol ki, nem veszi be a papírt (helyezzen be papírt).Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 1115 nyomtatóNem veszi fel a papírt, kattog, belül egy szíj lejött.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 1515 nyomtatóBegyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 2135 nyomtatóFerdén húzza be a lapot, ferdén nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 2135 nyomtatóNem nyomtat teljes oldalt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 2516 nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 2645 nyomtatóPapíradagoló hol működik, hol nem. Nyomtatni nem hajlandó.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 3525 nyomtatóNem nyomtat feketét, patroncsere után sem.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 3635 nyomtatóLap behúzás elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 3775 nyomtatóPatronok beragadtak, nem férünk hozzá.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 3775 nyomtatóFoltosan, hiányosan nyomtat. Nyomtatási minta mellékelve.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 3835 nyomtatóNem húzza be a papírt. Szállításnál kijött a helyéről a lapadagoló.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 4535 nyomtatóNem mindig húzza be a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 5525 nyomtatóA lapot behúzza, viszont üresen adja vissza.Fej hiba, nem javítható.0,- Ft + ÁFA
HP Deskjet Ink Advantage 6525 nyomtatóSzkenner hibát ír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 100 color MFP M175nw nyomtatóCserélje le a képdobot hibaüzenet.Mechanika javítás, szerviz.22000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet 1000 nyomtatóKoszolva nyomtat, szürke hátteret nyomtat, fekete csíkok is vannak.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1000, 1005, 1150, 1200, 1300 stb. nyomtató A festéket nem égeti rá tökéletesen, ismétlődések is előfordulnak halványan.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1010 nyomtatóBekapcsolás után hibát jelez, és nem nyomtat. Hőre lágyuló fóliára nyomtattak.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet 1010, 1012, 1015, 1018, 1020, 1022 nyomtató Gyüri a lapot, hiányosan nyomtat.Fuser film csere, karbantartás, szerviz.10600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1015 nyomtatóA nyomtató folyamatosan 2 papírt próbál behúzni, nem lehet vele nyomtatni.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet 1018 nyomtatóBeakadt papír minden új nyomtatásnál.Mechanika javítás, szerviz.8600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1020 nyomtatóFél oldalt nyomtat csak, mellékelve a papír mintának.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1022 nyomtatóTeljes takarítás, karbantartás. Nyomtatás közben a második felénél megáll.Mechanika javítás, szerviz.10600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1022n nyomtatóGörgő, szeparátor csere, karbantartás.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1100 nyomtatóBizonytalan a lapfelvétel.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1120 MFP nyomtatóNyomtatáskor kerreg, zörög, kattog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1160 nyomtatóA hibajelzés (háromszög) villog, és nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1200 nyomtatóNem nyomtat, LED sárgán villog.Elektronika javítás, karbantartás.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1200 nyomtatóA készülék ha bekapcsoljuk, akkor hangosan elkezd sípolni.Mechanika karbantartás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1300 nyomtatóFuser film kopott, csíkosan nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet 1300 nyomtatóHibajelző LED sárgán villog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1320 nyomtatóNem veszi fel a lapot, csak kerreg.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1320n nyomtatóCsíkosan nyomtat, gyűri a papírt.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1320n nyomtatóBegyűrte a papírt, azóta nem nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 1536dnf Fuser és nyomóhenger hiba.Mechanika javítás, szerviz.18000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 2100/2200 nyomtató A papír szélére vékony csíkot nyomtat.Fuser film csere, karbantartás.15600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 2300L nyomtatóTálcából nem veszi fel a papírt, begyűri. Üres toner.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 2420 lézernyomtató Üres lapot nyomtatMechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet 3015 nyomtatóTisztítás, karbantartás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 3030 nyomtatóSzkenner néha kattog, behúzó görgő egyfolytában forog, beégetésnél hiba.Mechanika javítás, szerviz.15000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 3050 nyomtatóGyűri a papírt, szellemképesen nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 3052 nyomtatóAlul, illetve felül is megakad a papír behúzása, gyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 3055 nyomtatóGyűri, nem húzza be a papírt.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 3150 lézernyomtató "Fax fejléc beállítása" üzenet van a kijelzőn, nem lehet faxolni.Fax beállítás, mechanikai karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 4L nyomtató Nem húzza be a papírt, éles kattogó hangot ad.Megható motor fogaskerék csere, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 5200 nyomtatóNyomtatáskor begyűri a papírt. Mindig ugyanott akad el.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 5L, 6L, 1100 nyomtató Több lapot húz be egyszerre, halványan, homályosan nyomtat.Szeparátor csere, karbantartás.7000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 5L, 6L, 1100, 5P, 6P, 3200, nyomtató Nehezen húzza be a lapot, halványan, homályosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet 5si nyomtató Halványan ismétlődéseket nyomtat a papírra.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet CP1525N nyomtatóTöbb oldalas nyomtatáskor a második lapot nem húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1005 nyomtatóBegyűri a papírt. Most is van benne elakadva.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1120 nyomtatóBegyűri a papírt. Most is van benne elakadva papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1132 MFP nyomtatóNem kapcsol be.Elektronika javítás, karbantartás.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1132 MFP nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1132 nyomtatóA nyomtatást elkezdi, de a papír beragad a gépbe.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1132 nyomtatóSzkenner rész nem működik (se szkennelésnél, se másolásnál).Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1212nf MFP nyomtatóVillámcsapás után nem kapcsolható be.Elektronika javítás, karbantartás.22000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1217 MFP nyomtatóPapírt és borítékot is nyomtatáskor teljesen feketére fest.Mechanika javítás, szerviz.16000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1217 MFP nyomtatóBehúzott valamit (talán celluxot), azóta a lapközepén látszik valami szöveg.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1217nfw MFP nyomtatóCsíkosan szkennel.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M1319F MFP nyomtatóTöbb oldalas nyomtatáskor elakad a papír. Jelenleg is vannak benne papír darabok.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet M201dw nyomtatóFerdén húzza be a papírt. Foltosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet MFP M127fn nyomtatóScanner nem húz be lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P1005 nyomtatóNehezen, ferdén húzza be a papírt, görgő kopott.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P1005 nyomtatóNem indul el.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P1102 nyomtatóBegyűrte a papírt, hibát jelez, szakadt fólia darabok hullanak ki.Mechanika javítás, szerviz.10600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P1102 nyomtatóFoltosan, maszatosan, csíkosan nyomtat, még szinte üres lapon is.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P1102 nyomtatóMechanikai gond, kiesett alkatrész (mellékelve), toner beesik.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P1102W nyomtatóFoltosan nyomtat. Nyomtatáskor kattog, fuser szakadt.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P1102W nyomtatóElakad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P2014 nyomtatóNehezen húzza be a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P2014 nyomtatóLapot begyűri, üres toner.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P2015n Ha nagyon a bal szélére nyomtat, teljesen szétkenődik.Mechanika javítás, szerviz.10600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P2035 nyomtatóNehezen húzza be a papírt, elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P2035 nyomtatóBegyűrte a papírt, csíkosan nyomtat, fólia darabok jönnek ki a nyomtatóból.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet P2055d nyomtatóNyomokat hagy a papíron, koszol, csíkoz, szellemképet nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P2055dn nyomtatóFuser film, csapágy, behúzó görgő cserére szorulnak.Mechanika javítás, szerviz.250000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P2055dn nyomtatóElakad a papír.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P3005n nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet P3015 nyomtatóIdőnként nem veszi fel a papírt.Mechanika javítás, szerviz.16000,- Ft + ÁFA
HP LaserJet Pro 400Papírérzékelő hiba, tegyen be papírt ír ki folyamatosan.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet PRO 400 M401nd nyomtatóCsúnyán nyomtat, takarítás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP LaserJet Pro M1227fn nyomtatóValami rossz.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet Pro M130fn nyomtatóNyomtatáskor a papír két szélén csíkot húz.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Laserjet Pro M15a nyomtatóNem kapcsol be.Elektronika javítás, karbantartás.12000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet PRO M203dn nyomtatóRossz nyomtatási minőség, illetve kattogó hangot ad működés közben.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet Pro MFP M125nw nyomtatóKitört az USB csatlakozó.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet PRO MFP M125nw nyomtatóErősen kerregő, nyikorgó hangokat ad nyomtatás közben.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet PRO MFP M130A nyomtatóPapír elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet PRO MFP M28a nyomtatóNem húzza be a lapot. Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Laserjet pro400 M401nd nyomtatóPapírbehúzás akadozik.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP MFP M130nw Laserjet Pro nyomtatóCsíkozva nyomtat, kezelőpanel esetleges javítása.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 4105 nyomtatóNem kapcsol be. Tápegység rossz.Elektronika javítás, karbantartás.9600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 4255 nyomtatóLevágja a biztosítékot.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP OfficeJet 4315 all in one nyomtatóA scanner nem viszi be a papírt, elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 4355 nyomtatóEgymásra nyomtatja a sorokat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 4500 nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 5110 multifunkciós nyomtató Bekapcsoláskor behúz egy lapot és nem nyomtat. Esetleg nagyokat csattog.2 db. fogaskerék cseréje, karbantartás.8600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 5610 nyomtatóEgyszerre több, 5-6 lapot húzott be, mostanra már egyetlen lapot sem.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 5610 nyomtatóSzámítógépről nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 6110 multifunkciós nyomtatóNem kapcsol be, csak zúg, előtte nem szkennelt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 6500A nyomtatóÜres lapot ad ki, festék van benne.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 6500A, 6500 Wireless, 6700 nyomtatóNehezen húzza be a lapot, vagy egyáltalán nem.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP Officejet 6950 nyomtató2 lapot húzott be, amiből az egyik kijött, a második beleragadt a nyomtatóba.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet 7500A Wide Format multifunkciós nyomtató Nem húzza be a lapot. Mechanika javítás, karbantartás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
HP Officejet 7612 nyomtatóA patrontartó műanyag kijött, és csak szétszedéssel lehet visszaakasztani.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP OfficeJet J3680 nyomtatóNagyon lassan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet J4580 nyomtatóNem veszi fel a lapot.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet Pro 6830 nyomtatóSzkenner ADF-ből csíkosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet PRO 7720 nyomtatóUtángyártott fekete festék kifolyt bele. Azóta nem hajlandó nyomtatni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Officejet PRO 8500 nyomtatóHiányosan nyomtat. Minta a lapadagolóban.Fej javítás, karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP OfficeJet Pro 8600 nyomtatóMeggyűri a papír elejét.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP OfficeJet V40 nyomtatóHalvány nyomtatás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart 2610 nyomtatóBegyűri a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart 5510 nyomtatóHiányosan, foltosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart 7150 nyomtatóNem lehet kikapcsolni. Nem nyomtat, csak egy sárga LED villog.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart 7260 nyomtatóNem mindig húzza be a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Photosmart 7550 fotonyomtatóA "patron tartók" nem mennek le.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
HP Photosmart B109a nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart B109n nyomtatóBegyűri a papírt. Kifolyt benne a tinta.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart B110A nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart B210a nyomtatóNem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart C3180 nyomtatóNem nyomtat.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart C4280 nyomtatóNem veszi fel a papírt, belső tisztítást is kérnek.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP Photosmart C4780 nyomtatóNyomtatásnál a fej zörög, valamint hátul egy szalag kiesett belőle.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 1110 nyomtatóÖsszes LED villog, nem csinál semmit.Javítás, karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 1110 nyomtatóNyomtatásnál csak kattog, nem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 1215 nyomtatóNem húzza be a lapot, pedig a motor működik.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 1215 nyomtatóÁramszünet óta nem lehet bekapcsolni.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
HP PSC 1410 nyomtatóNem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
HP PSC 1510 nyomtatóNem húzza be a papírt. Nyomtatófej elakadást jelez a szoftver.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 1610 All-in-One mutifunkciós nyomtatóNem lehet bekapcsolni.Adapter javítás.4000,- Ft + ÁFA
HP PSC 2175 nyomtatóSzkenner kattog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 2175 nyomtatóBekapcsolás után villognak a ledek, nem nyomtat, nem scannel.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
hp psc 2210 all-in-one nyomtatóBekapcsolás után kerregő hangot ad, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 2355 nyomtatóNem lehet bekapcsolni, öntesztnél lefagy.Elektronika javítás, karbantartás.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 2355 nyomtatóFényes fotópapírt nem húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC 2575 nyomtatóNem megfelelő papír hibát ír ki.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
HP PSC1610 nyomtatóNem kapcsol be.Adapter javítás.4000,- Ft + ÁFA
HP PSC2355 nyomtatóKarbantartás. (A benne lévő patronok be vannak száradva.)Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
IBM Type 4610-KD3 blokknyomtatóBlokkra csíkosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
IBM Type 4610-KD5 blokknyomtatóError villog.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Kyocera Ecosys P2135dn nyomtatóAz előlapi behúzó nem veszi fel a papírt. Kiborult egy toner benne.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Kyocera FS-6525MFP nyomtatóNem tudja behúzni a lapot, elakadt a papírra hivatkozik.Mechanika karbantartás, szerviz.15.000,- Ft + ÁFA
Kyocera P2035d nyomtatóNem tudja behúzni a lapokat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Lexmark E360d nyomtatóPapír elakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Lexmark Optra M412 lézernyomtató 939 alaplap hiba üzenetet ír.Elektronika javítás.8000,- Ft + ÁFA
Lexmark X1170 nyomtató Nem nyomtat, kocsi beszorult.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Lexmark X2650 nyomtatóHa áram alatt van villognak a visszajelző LED-ek, abban az ütemben pattog a táp.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Lexmark X364DN nyomtatóPapírt nem veszi be, régebben beakadt.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Lexmark Z23 nyomtató Nem nyomtat, fej nem megy a helyére.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
Lexmark Z32 nyomtató Üres lapot nyomtat.Patron hiba.0,- Ft + ÁFA
OKI 3320 nyomtatóLeáll nyomtatás közben, ilyenkor villog az ALERT, újrabefűzéssel indul el újra.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
OKI B2200 nyomtatóNem húzza be a lapot. Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
OKI Microline 3320 nyomtatóAkadozik a nyomtatás.Mechanika karbantartás, szerviz.4000,- Ft + ÁFA
OKI Okipage 14EX nyomtató Papírt nem húzza be.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Philips Laser MFD6080 nyomtatóPapírelakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Ricoh SP211SU nyomtatóBekapcsolás után nem sokkal magától kikapcsol.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Sagem PPF695/EU01Faxolásnál nem húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung 3400F nyomtatóValahol begyűrte a papírt. Nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung CLP-315 nyomtatóPapír elakad behúzás után.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung CLP-415N nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung CLP-680ND nyomtatóA1-4112 hibaüzenetet ír nyomtatáskor, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.20.000,- Ft + ÁFA
Samsung CLX-3175FN nyomtatóNem húzza be a papírt.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung M2022W nyomtatóKattog működés közben.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung M2026 nyomtatóNagyon halványan nyomtat, új, eredeti tonerel is.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung M2026W nyomtatóBegyűri a papírt (most is benne van egy darab).Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung M2070 nyomtatóPapírelakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung M2675 nyomtatóBegyűri a papírt, foltosan nyomtat gumidarabok hullanak ki a nyomtatóból.Mechanika javítás, szerviz.18000,- Ft + ÁFA
Samsung M2675F nyomtatóGyűri a papírt, sérült alkatrészek.Mechanika javítás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
Samsung M2675FN nyomtatóNehezen húzza be a lapot, és időnként gyűri.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
Samsung M2675FN nyomtatóCsíkosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1640 nyomtatóBal oldalon hiányosan nyomtat. Felül a henger fedő letört.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1640 nyomtatóHibajelzés világít, nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1660 nyomtatóDriver telepítés után sem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1665 nyomtatóTöbb lapot húz be egyszerre, majd elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1665 nyomtatóNem nyomtat, LED pirosan villog.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1670 nyomtatóMagasból leesett, azóta nem húzza be a papírt.Mechanika javítás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-1675 nyomtatóNyomtatásnál egyszerre két lapot húz be, és elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2010PR nyomtatóTöbb lap nyomtatásánál elakad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2160 nyomtatóHibajelzés villog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2160 nyomtatóPapír beragadás óta nem veszi fel a papírt, görgők nem jönnek le.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2165 nyomtatóNem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2240 nyomtatóNyomtatásnál elakad benne a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2250 nyomtatóElakad benne a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2510 nyomtatóNem nyomtat, több géppel próbálták.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2525 nyomtatóTöbb lapot vesz be egyszerre.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-2710ND nyomtatóBegyűri a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung ML-3710ND nyomtatóElakad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-3205 nyomtatóCsak egyesével adagolva húzza be a papírt, a nyomtatás fekete maszatos.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-3400F nyomtatóScanner fedél egyik tartólába eltört.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-3405F nyomtatóTöbb papírt vesz be a kelleténél, illetve gyűri, tépi a papírokat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4100 nyomtatóNem veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4200 nyomtatóNem húzza be a papírt, görgő rossz. Fris toner került bele.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4200 nyomtatóOldalán csíkosan nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4300 nyomtatóElakad benne a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4300 nyomtatóBehúzó görgő nem áll le.Mechanika javítás, szerviz.9600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4521F nyomtatóNem lehet bekapcsolni.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4521F nyomtatóRosszul veszi fel a papírt, elcsúszik a nyomtatás.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4623F nyomtatóEgymás után több lapot húz be.Mechanika javítás, karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4655F nyomtatóToner csere után a régi, és az új tonerrel is üres lap jön ki.Elektronika javítás, karbantartás.12000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4655F nyomtatóNehezen veszi fel a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4720FN nyomtatóNem mindig húzza be a lapot, szkenner üveglap koszos.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Samsung SCX-4828FN nyomtatóLSU hibát jelez.Elektronika javítás, karbantartás.16000,- Ft + ÁFA
Samsung SL-M2070 nyomtatóFerdén húzza be a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung Xpress M2022 nyomtatóNem nyomtat, festékhibát ír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung Xpress M2070 nyomtatóAkad a papír.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung Xpress M2675FN nyomtatóPapírt nem érzékeli.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Samsung XPress M2825ND nyomtatóDrum élettartama lejárt.Mechanika javítás, szerviz.18000,- Ft + ÁFA
Star SCP700 hőpapíros blokknyomtatóNem kapcsol be.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Star SP200 blokknyomtatóFestékszalag továbbító törött.Mechanika karbantartás, szerviz.12000,- Ft + ÁFA
Star SP200 blokknyomtató Lelassult, a fej üres sorokat is ír.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star SP2000 blokknyomtatóNem működik, leállt sűrűn.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star SP300 blokknyomtatóLassan nyomtat, kihagy.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star SP500 blokknyomtatóNem működik.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star SP500 nyomtatóNem továbbítja a papírt.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star SP700 blokknyomtatóElvileg nem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Star TSP100 nyomtatóBekapcsol, de USB-n összekötve nem ismeri fel a gép.Elektronika javítás, karbantartás.8000,- Ft + ÁFA
Toshiba 4610-KD3 blokknyomtatóPapírérzékelő hiba.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Xerox 3025 nyomtatóNehezen húzza be a lapot.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox 3117 nyomtatóNem tudja magától behúzni a papírt, kézzel kell segíteni.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox 3117 nyomtatóA lap elakad, és ajtó nyitás-csukás után végigmegy.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox 3119 nyomtatóNem veszi fel a papírt. Hangosan kattog.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox 3140 nyomtatóNem lehet bekapcsolni, nem reagál a gombra (be van esve).Mechanika javítás, szerviz.6600,- Ft + ÁFA
Xerox 6110 nyomtatóPapír behúzásnál hiba.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Xerox Phaser 3117 nyomtatóNehezen húzza be a papírt, elakad.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox Phaser 3125 nyomtatóNem húzza be a lapot. Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox Phaser 3140 nyomtatóNem lehet bekapcsolni.Mechanika javítás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA
Xerox Phaser 3250 nyomtatóNem nyomtat.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox Phaser 3250 nyomtatóElindítunk egy nyomtatást, elkezd zúgni, majd lekapcsol.Mechanika karbantartás, szerviz.5600,- Ft + ÁFA
Xerox Worlcentre 6027 nyomtatóNem nyomtat, papír elakadást jelez.Mechanika karbantartás, szerviz.8000,- Ft + ÁFA

Weboldalunkon látható példák csak tájékoztató jellegűek, az árak a hibától függően változhatnak. Monitor, TV és nyomtató javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.

A fenti információk szellemi tulajdonunkat képezik, azok máshol történő felhasználásához előzetes írásbeli engedélyünk szükséges!